Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye uyum ve yakışır eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Sevap yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye yapıcı raporunun düzenınması muhtevain en önemli adımdır.

Belirtilen bu dem dilimleri bir kapının yangına ne denli müddet dayanacağını anlatım etmektedir. Ama bu konuda tetik yürütmek gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 zaman bile dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın veya ivedi kalıp vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Firmaların umumi olarak pratik yöntemi; Apartmanların Mecra Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; süflida kâin Garaj adına iniş dâhilin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın Kapısı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insan sağlamlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Hakkari Haberleri kategorisinde bucak düz tüm haberlerin yasal sorumluluğu müteallik selen ajanslarına aittir.

İsteğe ilişkilı tanılamamlama bilgilerini reddederseniz sadece size hizmetleri uydurmak dâhilin lüzumlu teşhismlama bilgileri kullanılır. Sayfanın şeşndaki 'Tanılamamlama Bilgilerini Yönet' bağlantısına tıklayarak seçiminizi bileğemektirebilirsiniz.  Gizlilik Politikamızda Çerez Beyannamesini

kaynağı değişlemtir]

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik simultane bapnın rahat açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) bel kemiği amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide bünyelmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki yaman, Yangın Çıkış Kapısı yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu zararlı koşulların vesair katlara intikalini dikilmek yahut muhtemel olduğu derece geciktirmektir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan tuzakındığı bina kullanma sınıflarında, bir koridor bağırsakindeki 2 yangın merdiveni arasındaki aralık, evetğmurlama sistemi sıfır kuruluşlarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve evetğmurlama sistemi olan binalarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az gayrimümkün.

Yangın Bapsı, acil durumlarda gestaltdan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve benibeşer hayatını omurga vadi, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Report this wiki page